måndag 17 november 2014

Saffransbullar

Första saffransbaket avklarat! Jag älskar saffran så det blir absolut fler bakdagar framöver. Mina bullar är fyllda med mandelmassa och vanilj. Sååå gott!
Mumsigt värre!/Ann


6 kommentarer:

 1. Mums var det här ser jag. Kommer över en snabbis Hihi.
  ( Hur går det med följarlistan)
  Ha det gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jag är ju inte så bra på det här med bloggandet än. Hur gör jag en lista och varför har man en sån? Korkad fråga kanske men jag får ju lära mig om jag frågar dig som kan det här...;-) Ann

   Radera
  2. På frågan varför, så är det kul som läsare att veta när ett inlägg görs, det syns nämligen på sidan där du gör inläggen, av dom du följer.Går du in till ex. mig som följare så visas alla mina nya inlägg hos dig.För att bli följare lägger du till dig hos den du vill följa på ex. hos mig där det står" anslut dig till den här webbplatsen" under den har du en massa bilder på mina följare.
   För att lägga till gadget så går du in på layout, på sidan där du skriver dina inlägg, där finns en blå text med malldesign gå in där. då tror jag du ser vad du kan lägga den.
   Det blev mycket hoppas det är rätt. Lite svårt att göra det i text märkte jag.Det var ett tag sedan jag gjorde min mall också och jag gör ju inte om den liksom.
   Lycka till Kram Meta

   Radera
 2. Tack för hjälpen, jag tror att jag fick till det någorlunda! jag har bloggat på min Ipad men det var lättare att se när jag gick in på datorn. tur att man har en expert att fråga! ;-)
  Ha det gott! Kram Ann

  SvaraRadera
 3. Hej igen Ann!
  Jag vill gärna ansluta mig som medlem och följa din blogg, men det går inte!
  Saffran är gott det, en annan favorit än bullar är lax i ugnen med saffran.

  Kramar /Cia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen Cia! Saffran är verkligen gott till annat än bullbak också!
   Jag provade att lägga till mig själv som följare och det gick när jag klickade på de två små fyrkanterna som finns precis till höger om "Anslut till den här webbplatsen". Du kan ju prova det så ska jag se om jag kan fixa så det funkar som det ska så småningom. Det kan ju vara bra om någon mer ska kunna följa mig... ;-)
   Kram, Ann

   Radera