fredag 21 november 2014

En ängel i mitt rum

Min lilla skyddsängel som tidigare var min farmors och har funnits i huset så länge jag kan minnas. Jag är glad att den vakar över oss... 
Trevlig helg och kram/Ann


6 kommentarer:

 1. Så kul att du börjat blogga och visar ert fina hem! :) Kram på're, vi ses imorgon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej kära svägerska! Kul att du hittade mig! Jag lär mig så sakteliga mer och mer om bloggvärlden. Ser fram emot morgondagen, det blir kul! Kram, Ann

   Radera
 2. Hej! Vilken söt liten ängel och vad roligt att hitta dig här.
  Mamma hälsar och tackar för senast.
  Super snygg i håret är hon.
  Kram Anna (fd praoeleven)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna! Kul att du hittade mig! Det var verkligen längesen vi sågs och din praotid känns ju som hundra år sedan! Som tur är blir jag lite uppdaterad om hur du har det när jag träffar din mamma. Hoppas att du mår bra trots den gråa november vi haft. Hälsa mamma tillbaka och ha det gott!
   Kram Ann

   Radera
 3. Så klart du har en söt skyddsängel, att den har tillhört din farmor gör den ännu mer värdefull!
  Idag har jag varit ute i skogen och stulit en gran, guu så nervös jag blev att någon skulle upptäcka mig. Efter ett par hundra meter kom en ridande tjej och hästen blev lika rädd som jag. Nu står granen lutad mot väggen och väntar på 1:a advent.

  Kramar /Cia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är roligt och värdefullt att få ha saker kvar som man minns från barndomen. Snart dags för mig också att välja en adventsgran. Som tur är finns det massor av granar runt knuten där jag bor så jag behöver inte smyga...Idag har jag däremot smygit fram några stjärnor och stakar. Det är skönt att göra klart alla lampbyten och sladdhärvor så man får det roliga kvar. Att pynta och dekorera med fina ljusfat, kransar och annat fint är ju så roligt!

   Kram, kram / Ann

   Radera