fredag 2 januari 2015

Redan vår?

Nytt år och jag njuter fortfarande av ledigheten.
Idag försvann snön och med den julstämningen, det känns som vår ute!
Min tomteparad har snällt marscherat ned i sina lådor och får nu vila till nästa jul.Nu finns plats för andra fina saker igen och det blir tomt men skönt och rent utan julsaker.
Vi får väl vänta på vårfåglarna ett tag till men jag har ju dessa kompisar så länge...


 Visst är de söta?God fortsättning på det nya året!

Kramar / Ann

4 kommentarer:

 1. Så härligt att du får vara ledig ett tag till det behöver du. Här har inte många tomtar kommit fram så det blir lätt att ställa undan Julen iår. Har främmande över trettonhelgen men sen åker det undan när mannen är iSälen med folk.till fredag
  Ha det sååå gott på det nya året.
  Kram Meta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma! Jag har bara tagit bort tomtarna och en av granarna. Resten får vara kvar någon vecka till så det hinner bli lite ljusare ute innan alla stakar och stjärnor ska bort. Trevligt för dig med lite besök över trettonhelgen!
   Kram, Ann

   Radera
 2. Ja vart tog snön vägen? Jag fick chansen att plocka bort det som frusit fast där ute (bla sommardäcken!) och det känns bra. I kväll var jag ute och kikade på norrskenet, tydligen ska det vara mer vart 11:e är och vi har ett sådant år nu.
  Tomtarna har försvunnit här också! Men jag håller med om stakarna, de får lysa upp ett tag till.
  Jag blev riktigt lurad av fåglarna då jag trodde de var riktiga! Ha det så skönt i ledigheten!

  Kramar /Cia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fåglarna ser verkliga ut, det tycker jag med. Norrsken har jag bara sett en enda gång men det är ju så häftigt! Jag ska spana lite extra i år så kanske jag får se nåt mer snart. Ha det gott!
   Kram, Ann

   Radera